Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σεκιούριτι τραυμάτισε με φαλτσέτα απολυμένο εργαζόμενο της ΕΡΤ – ΦΩΤΟ

Το τραύμα του γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ
Το τραύμα του γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ

Επίθεση με φαλτσέτα καταγγέλει ότι δέχτηκε ο Γαβριήλ Κασιμάτης, εργαζόμενος της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ και γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ, από δυο σεκιούριτι της ΝΕΡΙΤ.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλονται, οι σεκιούριτι επιχείρησαν να κατεβάσουν από τα κάγκελα του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής πανό για την επέτειο από το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ
Όταν το αντελήφθησαν οι εργαζόμενοι στο ERTOPEN, πήγαν στο σημείο να εμποδίσουν το κατέβασμα του πανό, τότε σύμφωνα με όσα καταγγέλουν από το ERTOPEN, ο σεκιούριτι τραυμάτισε με ένα είδος φαλτσέτας τον γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ στο χέρι.

Ο γραμματέας της ΠΟΣΠΕΡΤ μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής για να καταθέσει μήνυση εναντίον του σεκιούριτι.
Το πανό που επιχείρησε να κατεβάσει ο σεκιούριτι

«Το μαχαίρωμα του γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ από σεκιουριτά της ΝΕΡΙΤ συνιστά μια πρωτοφανή πράξη που δείχνει την αποθράσυνση των υπαλλήλων του παράνομου μορφώματος, το οποίο διαδέχτηκε την ΕΡΤ», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: «Ο ελληνικός λαός πληρώνει από την τσέπη του επικίνδυνους υπανθρώπους που δεν διστάζουν, στο μένος τους ενάντια στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, να επιτεθούν ενάντια σε συνδικαλιστές, παραπέμποντας σε πρακτικές άλλων εποχών. Η ίδια η ΝΕΡΙΤ φέρει ευθύνη για την πράξη του υπαλλήλου της, η δε κυβέρνηση οφείλει να αναλογιστεί τις δικές της ευθύνες για την ενθάρρυνση τέτοιων συμπεριφορών. Ο δράστης πρέπει να παραπεμφθεί άμεσα στη δικαιοσύνη.»

πηγη φωτο: ΠΟΣΠΕΡΤ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο ένα χρόνο μετά το μαύρο στην ΕΡΤ – “Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

Ολοκληρώθηκε η πορεία των δημοσιογράφων για την μαύρη επέτειο από το κλείσιμο της ΕΡΤ

Ένας χρόνος μετά το μαύρο – Ένας χρόνος χωρίς ΕΡΤ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε