Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σιδηρόκαστρο: Χειροπέδες σε συμμορία που είχε ρημάξει τα σπίτια της περιοχής

Σιδηρόκαστρο: Χειροπέδες σε συμμορία που είχε ρημάξει τα σπίτια της περιοχής

Τουλάχιστον 12 διαρρήξεις σε σπίτια σε χωριά των Σερρών εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Σιδηροκάστρου.

Τους τελευταίους 3 μήνες 4 κακοποιοί, 2 εκ των οποίων συνελήφθησαν και 2 ταυτοποιήθηκαν είχαν ρημάξει τα σπίτια της περιοχής κλέβοντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και άλλα αντικείμενα η αξία των οποίων εκτιμάται στις 7.000 ευρώ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Σιδηροκάστρου, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, συνέλαβαν το απόγευμα της Δευτέρας τους δυο κακοποιούς.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι από 20 Απριλίου έως 8 Ιουνίου του 2020 διέρρηξαν συνολικά 12 σπίτια μπαίνοντας από την είσοδο ή από τα παράθυρα των σπιτιών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους, καθώς και ένα μηχανάκι, το οποίο είχαν κλέψει το μεσημέρι της 7ης Ιουνίου.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις