Έγκλημα

Σοκ σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας: 19χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε νεαρή γυναίκα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμη μια σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης μέσα σε λεωφορείο διερευνούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης, 25.05.2021, συνελήφθη από αστυνομικούς ένας 19χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο Β9 και στεκόταν όρθιος, δίπλα από μια νεαρή γυναίκα. Οι πληροφορίες λένε πως ο 19χρονος αυνανιζόταν κοιτάζοντάς την, χωρίς να φαίνονται τα γεννητικά του όργανα, καθώς τα κάλυπτε με την μπλούζα του.

Η γυναίκα, σοκαρισμένη όταν κατάλαβε τι συνέβαινε κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ενώ ο 19χρονος ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.

Το πρωί της Τετάρτης, 26.05.2021, ο Αιγύπτιος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας και δικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Του επιβλήθηκε 8μηνη φυλάκιση με αναστολή.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα