Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σοκάρει ο αδελφοκτόνος – Σκότωσε την 53χρονη δασκάλα και… πήγε για ψαράκι στην Πειραϊκή!

Σοκάρει ο αδελφοκτόνος – Σκότωσε την 53χρονη δασκάλα και… πήγε για ψαράκι στην Πειραϊκή!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 52χρονο αδελφοκτόνο.
Κατέσφαξε την αδερφή του και πήγε… για ψάρι και μπουζουκάκι.
Αρνείται τα πάντα σχετικά με τη στυγνή δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο.

Για… ψάρι και μπουζουκάκι στην Πειραϊκή, πήγε μετά την δολοφονία της δασκάλας στο Παλαιό Φάληρο, ο 52χρονος αδελφοκτόνος που συνελήφθη το απόγευμα τις Δευτέρας (06.05.2019) στην Καλλιθέα την στιγμή που προσπαθούσε να μπει το σπίτι του.

Την αποκάλυψη έκανε ο συνήγορος της συντρόφου του το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (02.05.2019).

Την σκότωσε και… πήγε για ψάρι

Μάλιστα και σύμφωνα με τον κ. Σταύρο Γεωργίου, η σύντροφος του κατηγορούμενου, την ημέρα της δολοφονίας ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο του, το οποίο όμως είχε σταθμεύσει μερικά στενά πιο πέρα από το σπίτι της αδελφής του, λέγοντας στην φίλη του να τον περιμένει στο όχημα, καθώς πάει σε μια δουλειά και θα επιστρέψει.

Η ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία μάλιστα λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή, δεν αντελήφθη το παραμικρό όταν επέστρεψε ο 52χρονος στο όχημα του καθώς ήταν ευδιάθετος και για το λόγο αυτό πήγαν στην Πειραϊκή να φάνε ψάρι, ακούγοντας μάλιστα μπουζουκάκι από έναν οργανοπαίκτη που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην ψαροταβέρνα.

Αρνείται τον φόνο!

Όσον αφορά στον 52χρονο, από την περασμένη Πέμπτη που φέρεται από την Αστυνομία να διέπραξε το έγκλημα, κρύβονταν στο σπίτι ενός φίλου του στο Κάλαμο Αττικής και μάλιστα κοντά στο πατρικό της συντρόφου του με την οποία είχε καθημερινή επαφή.

Ο ίδιος στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το έγκλημα, δηλώνει παντελή άγνοια και οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών είναι: “ δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα, αλήθεια μου λέτε πως σκότωσα την αδελφή μου;”.

Παράλληλα θα εξεταστεί και από ειδικό ψυχίατρο – ψυχολόγο, καθώς φέρεται κατά το παρελθόν να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα έντονα.

Τον “καίνε” οι μαρτυρίες

Όσον αφορά στην εμπλοκή του στο στυγερό έγκλημα, Αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες αυτοπτών  μαρτύρων από το Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι είδαν ολόκληρο το σκηνικό του άγριου μαχαιρώματος της 53χρονης δασκάλας και μάλιστα στην μέση του δρόμου και έχουν δώσει περιγραφές του δράστη ενώ ένας από αυτούς, όταν ο δολοφόνος απομακρύνθηκε από το σημείο τον ακολούθησε διακριτικά και τον είδε έξω από ένα αυτοκίνητο να διπλώνει ένα σουγιά που κρατούσε στα χέρια του, να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να απομακρύνεται από το σημείο.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και όταν πια τον έδωσε στους Αστυνομικούς, από τα τερματικά τις Τροχαίας διαπιστώθηκε πως ο συγκεκριμένος αριθμός “βγαίνει” στο όνομα του αδελφού της άτυχης δασκάλας.

Είχε καταγγείλει απειλές κατά της ζωής της

Η άτυχη 53χρονη είχε καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα Π. Φαλήρου πολλές φορές τον αδελφό της για απειλές και βίαιη συμπεριφορά απέναντι της, ενώ λίγες ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία είχε ήδη υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφα στην Δικαιοσύνη προκειμένου να επιβληθούν στον αδελφό της ασφαλιστικά μέτρα, καθώς δεν άντεχε άλλο να ζει κάτω από το καθεστώς του φόβου.

Οι διαφορές που είχαν τα δυο αδέλφια, φαίνεται πως ήταν οικονομικές και προσωπικές, καθώς ο 52χρονος ποτέ δεν άντεξε το γεγονός ότι η αδελφή του είχε εγκαταλείψει το πατρικό τους στην Καλλιθέα όπου και διέμεναν και είχε μετακομίσει στο Παλαιό Φάληρο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις