Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σπάρτη: Άνοιξαν πέντε σπίτια σε μία εβδομάδα και έβγαλαν 28.000€!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Σπάρτης, τρεις διαρρήξεις και κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια στη Σπάρτη και σε χωριά κοντά στην πόλη…

ενώ για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται ένας 27χρονος και ένας ανήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του τμήματος ασφάλειας Σπάρτης, προέκυψε ότι ο 27χρονος και ο ανήλικος μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, από τις 3 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου είχαν ανοίξει πέντε σπίτια στην Σπάρτη και σε χωριά πέριξ της πόλης. Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα και χρυσαφικά, που η αξία τους ξεπερνά τις 28.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από την ασφάλεια Σπάρτης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 27χρονου και του ανήλικου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε