Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σπάρτη: “Του έριξε μία μπουνιά για θάνατο! Ήταν επαγγελματίας μποξέρ και ήξερε πού να χτυπήσει”

Σπάρτη: “Του έριξε μία μπουνιά για θάνατο! Ήταν επαγγελματίας μποξέρ και ήξερε πού να χτυπήσει”

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα, για το έγκλημα στη Σπάρτη! Εκεί όπου ο 61 ετών ιδιοκτήτης μπάρ, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα, από πολλαπλά χτυπήματα, σε καβγά στο μαγαζί του, στο κέντρο της Σπάρτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία δράστες είναι δύο Γεωργιανοί 33 και 38 χρονών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη. Ο 33χρονος και ο 38χρονος διαπληκτίστηκαν με θαμώνες του καταστήματος και τραυμάτισαν τέσσερις άνδρες ηλικίας 46, 54, 57 και 61ος ετών. Τραυματισμένη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και μία 32χρονη γυναίκα από την Αλβανία. Οι δράστες έφυγαν ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61 ετών άνδρας,  υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.

“Του έριξε μπουνιά για θάνατο”

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στο ioniantv:

“Οι άνθρωποι έψαχναν για φασαρία. Ο ιδιοκτήτης ήταν να πάει να κοιμηθεί, είδε ότι γινόταν φασαρία και δεν έφυγε. Ήρθαν, του έβρισαν τα παιδιά, του λένε: βγες έξω να σου πούμε. Βγαίνει έξω, βγήκα κι εγώ. βγήκε και ο αδερφός του. Άρχισαν έβριζαν, ζήτησαν τα μπουφάν για να φύγουν. Έπεσε κάτω το ένα μπουφάν. Το πήρε ο ιδιοκτήτης να του το δώσει. Του έριξε μπουνιά… Μετά χτύπαγε όποιον έβρισκε μπροστά του… Έγινε ό,τι έγινε, η φασαρία, τους πήγαμε στο περίπτερο και τους είπαμε να φύγουν. Και γυρίζουμε στο μαγαζί, την ώρα που γυρίσαμε, γύρισε αυτός και του έριξε μια μπουνιά για θάνατο. Γιατί απ΄ότι έμαθα είναι μποξέρ επαγγελματίας. Με ένα χτύπημα έριξε ξερό και αυτόν και τον αδερφό του. Απλώς ο αδερφός του μετά σηκώθηκε…”

“Ήμουνα μπροστά. Ούτε καν μίλησε. Δεν προκάλεσε καθόλου. Προσπάθησε με τον πιο ήρεμο τρόπο…” πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Ακούστε όλα όσα είπε:

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας εντόπισαν αρχικά τον 33χρονο και στη συνέχεια τον 38χρονο και τους συνέλαβαν. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Πηγή: ioniantv

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις