Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Στα δικαστήρια με ζακέτα στο κεφάλι ο 22χρονος που κατηγορείται για τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών

Στα δικαστήρια με ζακέτα στο κεφάλι ο 22χρονος που κατηγορείται για τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών

 Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ο 22χρονος ο οποίος κατηγορείται για τουλάχιστον 5 σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ο νεαρός αυτή την φορά είχε καλυμμένο το πρόσωπό του. 

Την ίδια ώρα, τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του 22χρονου, ο οποίος έχει αναγνωριστεί μέχρι στιγμής από πέντε γυναίκες οι οποίες κατήγγειλαν  στις αστυνομικές αρχές ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.  

Από τη στιγμή που η νεαρή σοπράνο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στην είσοδο της πολυκατοικίας, αλλά και την άμεση κινητοποίηση του τμήματος Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης, άλλες τέσσερις γυναίκες προσήλθαν ενώπιον των αστυνομικών αρχών κι ανέφεραν ότι αναγνώρισαν στο πρόσωπο του φοιτητή τον άνθρωπο που τους προκάλεσε τον τρόμο και τον πανικό ενώ αυτές περπατούσαν αμέριμνες σε διάφορους δρόμους της Αθήνας.     

Ωστόσο όπως αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr o παραπάνω αριθμός δεν αποκλείεται να αυξηθεί κι άλλο τα επόμενα 24ωρα. Κι αυτό γιατί υπάρχουν τηλεφωνήματα προς το αρμόδιο Τμήμα της Ασφάλειας Αττικής από γυναίκες που αναφέρουν ότι έχουν πέσει θύματα παρόμοιων περιστατικών με αυτά που έχουν καταγγελθεί.  

Παράλληλα, όπως λένε οι γυναίκες που μίλησαν τηλεφωνικά με τους αστυνομικούς κι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρεθούν στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών για να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες ο φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά, του θυμίζει αρκετά τον άνδρα που τις παρενόχλησε.  

Νωρίτερα σήμερα μια κοπέλα από την Κύπρο, αναγνώρισε τον 22χρονο ως τον άνδρα που την παρενόχλησε σεξουαλικά την 25η Μαρτίου του 2020, ενώ κινούνταν σε δρόμο της Καλλιθέας. Και σε αυτή την περίπτωση ο νεαρός σάτυρος είχε βγάλει το μόριο του έξω από το παντελόνι του και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στην κοπέλα.  

Το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων ξεκίνησε από το μεσημέρι της Πέμπτης 06/05/2021 όταν η νεαρή σοπράνο που ήταν το πιο πρόσφατο θύμα του φοιτητή, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης για να αναγνωρίσει το άτομο που είχε προσαχθεί.  

Click4More Νέα Σμύρνη: Και 5η γυναίκα αναγνώρισε τον 22χρονο

Το βίντεο που είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο, αλλά και τα αποτυπώματα που άφησε ο δράστης στην είσοδο της πολυκατοικίας της κοπέλας ήταν αρκετά για τους αστυνομικούς να να φτάσουν στην ταυτοποίηση του. Παράλληλα άλλες τρεις γυναίκες που είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής επίθεσης, έσπευσαν στις αστυνομικές αρχές και αναγνώρισαν τον 22χρονο.  

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί έως τώρα, στις 6 Αυγούστου του 2020 ο φοιτητής «εντοπίζει» μια κοπέλα στην περιοχή της Ακρόπολης. Την ακολουθεί για αρκετή ώρα και τελικά αυτοϊκανοποιείται μπροστά της.  Στις 13 του ίδιου μήνα επαναλαμβάνει την ίδια πράξη σε μια γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο.  

Πέρασε ένας μήνας για να ξαναχτυπήσει. Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2020 μια άλλη γυναίκα καταγγέλλει στις αστυνομικές αρχές ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν άνδρα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Χθες αναγνώρισε κι αυτή στο πρόσωπο του 22χρονου τον άνθρωπο που την έκανε να περάσει εφιαλτικές στιγμές.   

Η αντίστροφη μέτρηση 

Η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του 22χρονου ξεκίνησε όταν η νεαρή σοπράνο από τη Νέα Σμύρνη ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση. Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο σταθμό του τραμ στην Αιγαίου. 

Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή γυναίκα καθώς πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας, να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίγει και μπαίνει μέρα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτα, κοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει. 

Όπως αναφέρει η νεαρή γυναίκα στην ανάρτησή της «χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. 

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. 

Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης». 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις