Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Στα “πράσα” γυναίκα που “έγδυνε” χειρουργεία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μια πρωτοφανή κλοπή για τα ελληνικά χρονικά ερευνά τα τελευταία 24ωρα το Τμήμα Ασφάλειας του Α/Τ Αμαρουσίου, έπειτα από τη σύλληψη μιας 40χρονης γυναίκας η οποία «ξάφριζε» ιατρικά εργαλεία από τα χειρουργεία γνωστής ιδιωτικής κλινικής των βορείων προαστίων. 

Η 40χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς μέσα στα χειρουργεία του νοσοκομείου και στις τσέπες της ιατρικής μπλούζας που φορούσε υπήρχαν διάφορα χειρουργικά εργαλεία που είχε αρπάξει από τους φοριαμούς.

Η σύλληψη της γυναίκας, η οποία αρνούνταν ακόμα και τα στοιχεία της να δώσει στους Αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε έπειτα από συνεννόηση της διοίκησης του νοσοκομείου με την Άμεση Δράση, καθώς είχαν αντιληφθεί πως τις προηγούμενες ημέρες άγνωστος έμπαινε στα χειρουργεία και έκλεβε τα εργαλεία.

Το γεγονός αυτό επισημάνθηκε και από τους γιατρούς χειρούργους, οι οποίοι αντελήφθησαν τις κλοπές, καθώς τους έλειπαν εργαλεία για σημαντικές εγχειρήσεις που έπρεπε να πραγματοποιήσουν.

Έτσι τοποθετήθηκαν κάμερες στους χώρους των θαλάμων που οδηγούν στα χειρουργεία του γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου, αλλά και στους χώρους αποθήκευσης των χειρουργικών εργαλείων.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του νοσοκομείου τις προηγούμενες ημέρες είδαν μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολουθήσης μια γυναίκα, η οποία ναι μεν φορούσε ιατρική μπλούζα, μάσκα και κάλυμμα κεφαλής, πλην όμως ήταν εμφανέστατο πως δεν άνηκε στο ιατρικό δυναμικό του ιδιωτικού νοσοκομείου.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του νοσοκομείου κατέγραψαν τη μυστηριώδη γυναίκα και μάλιστα αποτύπωσαν το πρόσωπό της στην κάμερα, καθώς την ακολούθησαν μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης μέχρι το σημείου που έβγαλε τη χειρουργική μάσκα και την ιατρική μπλούζα.

Έπειτα από καταγγελία της διεύθυνσης του νοσοκομείου στην Άμεση Δράση, τις προηγούμενες ημέρες άρχισε να περιπολεί κοντά στο πολυόροφο κτίριο της ιδιωτικής κλινικής πλήρωμα περιπολικού, προκειμένου όταν δουν πάλι την μυστηριώδη γυναίκα να υπάρξει άμεση επέμβαση.

Τελικά οι υπεύθυνοι ασφάλειας του κτιρίου είδαν πάλι τη μυστηριώδη γυναίκα να έχει μπει στο προθάλαμο των χειρουργείων και να ψάχνει στους φοριαμούς για εργαλεία. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί και η 40χρονη συνελήφθη επ΄αυτοφώρω, τη στιγμή που άρπαζε πανάκριβα εργαλεία.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί όσον αφορά στο κίνητρο της 40χρονης, είναι αν έβγαζε χρήματα από τα πολύτιμα μέταλλα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή χειρουργικών εργαλείων. Ίσως, δηλαδή, η δράστιδα να είχε βρει κλεπταποδόχο, ο οποίος να πλήρωνε αδρά για να αποκτήσει αυτά τα πολύτιμα μέταλλα.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε