Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Στα χέρια της Αστυνομίας γνωστός κομμωτής! Καλλιεργούσε στη μεζονέτα του υδροπονική κάνναβη

κάνναβη

– Ο 32χρονος έχει πασίγνωστο κομμωτήριο στη Νέα Σμύρνη
– Είχε μετατρέχει το δώμα της μεζονέτας του σε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης
– Η τυχαία ανακάλυψη των αστυνομικών, στο Παλαιό Φάληρο

Γνωστός κομμωτής με διεθνείς διακρίσεις και καριέρα ακόμα και στο Λονδίνο, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, καθώς στο δώμα της μεζονέτας που διέμενε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, φέρεται να είχε εγκαταστήσει ένα ολόκληρο εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Η παράνομη δραστηριότητα του 32χρονου Π.Α., ο οποίος διατηρεί πασίγνωστο κομμωτήριο στην περιοχή της Ν. Σμύρνης, στην κυριολεξία αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που δέχθηκαν εντολή από το κέντρο τους να ερευνήσουν ύποπτο άτομο που κινείται στην οδό Παρθενώνος.

Η κλήση πολίτη στο κέντρο της Άμεσης Δράσης έκανε λόγο για ύποπτο που μάλλον προσπαθεί να διαρρήξει κάποιο σπίτι στο Π. Φάληρο. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έφθασαν στο σημείο, είδαν προς στιγμήν κάποια κίνηση στην αυλή μεζονέτας, στην συγκεκριμένη οδό, και αμέσως προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο.

Μπήκαν στην αυλή της κλειστής μεζονέτας και μάλιστα μέσω εξωτερικής σκάλας ανέβηκαν στην ταράτσα, προκειμένου να εντοπίσουν τον υποψήφιο διαρρήκτη, ο οποίος όμως είχε γίνει… καπνός.

Ένα ολόκληρο εργαστήριο

Ωστόσο, οι αστυνομικοί μπορεί να μην βρήκαν τον διαρρήκτη, βρήκαν όμως στο εσωτερικό του δώματος στην ταράτσα, ένα ολόκληρο εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης!

Εκείνη την ώρα οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, εν προκειμένω ο γνωστός κομμωτής και η σύζυγος του, έλειπαν. Για το λόγο αυτό άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον έρευνα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών.

Την επόμενη ημέρα και ενώ είχε γίνει γνωστή η είδηση, ο γνωστός κομμωτής εμφανίστηκε στην Αστυνομία συνοδευόμενος από το δικηγόρο του και συνελήφθη, ενώ αναζητείται η 30χρονη σύζυγος του.

Τα ευρήματα της Αστυνομίας

Στην μεζονέτα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία: “δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.189 γραμμαρίων, εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης ένα πιστόλι τύπου airsoft, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.554 ευρώ, δώδεκα κινητά τηλέφωνα και τέσσερις κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις