Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των κλεμμένων και των συλληφθέντων για πολλές διαρρήξεις στην Αττική (pics)

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των κλεμμένων και των συλληφθέντων για πολλές διαρρήξεις στην Αττική (pics)
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Δίνονται στη δημοσιότητα, με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες των κατασχεθέντων αντικειμένων, καθώς και στα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες μελών εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται ότι έκανε συστηματικά διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και η οποία εξαρθρώθηκε την 3-12-2020 από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι μία μητέρα με τους γιους της! 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνησης της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και στον εντοπισμό των διαφευγόντων τη σύλληψη.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων εδώ

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε παρακάτω τα αντικείμενα που βρήκαν οι αστυνομικοί:

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις