Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Στιγμές τρόμου για 55χρονη στη Μεταμόρφωση – Ληστές την ξυλοκόπησαν άγρια

Μεταμόρφωση ληστεία

Μόνο σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της άγριας επίθεσης που δέχτηκε 55χρονη γυναίκα μέσα στο μαγαζί της στη Μεταμόρφωση. Ληστές της επιτέθηκαν και την τραυμάτισαν τόσο σοβαρά που χρειάστηκε να παραμένει έξι μέρες στο νοσοκομείο ΚΑΤ!

Η άγρια ληστεία έγινε στις 20:00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης (22.05.2018). οι ληστές μπήκαν στο μαγαζί με τα καυσόξυλα που διατηρεί η 55χρονη στη Μεταμόρφωση. Στο ίδιο μέρος είναι και το σπίτι της.

Δεν δίστασαν να τη χτυπήσουν ανελέητα. Με τέτοια μανία που το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί και πρέπει να εισαχθεί ξανά σε νοσοκομείο.

Έτσι έζησε τον τρόμο στη Μεταμόρφωση

Η 55χρονη γυναίκα, σοκαρισμένη από την επίθεση και φοβισμένη, μίλησε το πρωί της Τρίτης (29.05.2018) στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για τον τρόμο που έζησε. Δεν θέλησε να δημοσιοποιηθούν στα στοιχεία της. Ούτε να υπάρξουν εικόνες από το σημείο του εγκλήματος.

Οι κουκουλοφόροι δεν άργησαν να δείξουν τις άγριες διαθέσεις τους. Άρχισαν να χτυπούν την άτυχη γυναίκα. Την κλωτσούσαν στο κεφάλι και στα νεφρά. «Τους παρακαλούσα να με αφήσουν να αναπνεύσω. Τους έλεγα καλύτερα να με σκοτώσουν, παρά αυτό το πράγμα», είπε.

«Με έπνιγαν, μου αφαιρούσαν τον αέρα από τη μύτη και το στόμα. Προσπαθούσαν να με δώσουν με κορδόνια και φουλάρια» συνέχισε. Η 55χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο ΚΑΤ, με αιμάτωμα στα μάτια και στα νεφρά. Οι δράστες, είπαν, προσπαθούσαν να τη δέσουν με κορδόνια και φουλάρια.

Η γυναίκα έμεινε στο νοσοκομείο μέχρι χθες Δευτέρα (28.05.2018). Ο «Γολγοθάς» της όμως δεν σταματά. Τώρα, πρέπει να πάει σε εξειδικευμένο νοσοκομείο για τα μάτια της.

Αφού τη χτύπησαν, ξήλωσαν τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και δεν πήραν τίποτα, πέρα από την ταμειακή μηχανή.

Ήταν η δεύτερη φορά που η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας. Αλλά την προηγούμενη φορά οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της. Μετά τη νέα επίθεση, η 55χρονη γυναίκα σκέφτεται να κλείσει το κατάστημά της. «Ήταν το τελευταίο χτύπημα για να κλείσω» είπε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις