Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην εισαγγελία Πειραιά οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αρμπέν Μπάκο

Στην εισαγγελία Πειραιά οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Αρμπέν Μπάκο
photo αρχείο eurokinissi

Στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν σήμερα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι δύο κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού που εμπλέκονται στη δολοφονία του 36χρονου συγκρατούμενού τους Αλβανού υπηκόου Αρμπέν Μπάκο.

Ο Αρμπέν Μπάκο ήταν γνωστός με το όνομα “μακελάρης του μικρολίμανου” καθώς το Νοέμβριο του 2014 είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ της περιοχής, τραυματίζοντας 14 άτομα.

Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αρμπέν Μπάκο, είναι ένας 33χρονος αλβανός κρατούμενος που κατηγορείτο για ηθική αυτουργία στην υπόθεση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου και ένας 24χρονος Έλληνα συγκρατούμενός του, προφυλακισμένος για ληστεία και οπλοφορία.

Και οι δύο, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία, απολογήθηκαν σε εισαγγελέα και ανακριτή.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο κρατούμενοι Αλβανοί υπήκοοι, θύμα και δράστης, πιθανόν να είχαν κάποια διαφωνία μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, με αφορμή και την έναρξη της αυριανής δίκης για τη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Ζαφειρόπουλου. Πηγές αναφέρουν ότι σχεδόν όλα τα χτυπήματα στον Αρμπέν Μπάκο ήταν στο λαιμό και το κεφάλι.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος, Αλβανός υπήκοος, που κατηγορείται για τη δολοφονία του συγκρατούμενου του στις φυλακές Κορυδαλλού, κατά την έξοδό του σήμερα από τα δικαστήρια Πειραιά ισχυρίστηκε ότι άδικα ενεπλάκη στη δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις