Έγκλημα

Στις αποσκευές της είχε… ηρωίνη

Περίπου πέντε κιλά ηρωινή μετέφερε μια 55χρονη, η οποία συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στη βαλίτσα της γυναίκας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στον χώρο αφίξεων του Διεθνή Αερολιμένα, που πραγματοποιούν συχνά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Η 55χρονη ταξίδεψε στη χώρα μας από το Ναϊρόμπι της Κένυας με πτήση μέσω της Ντόχα του Κατάρ. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωταγωνίστρια καθημερινής σειράς του MEGA συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Κρήτη: Ποινικές διώξεις στο κύκλωμα που διακινούσε τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών

Χειροπέδες σε τρεις για διακίνηση ναρκωτικών

Στη “φάκα” κύκλωμα που έκανε εμπόριο ναρκωτικών στην Κάλυμνο – Τα έφερναν από την Αλβανία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα