Έγκλημα

Στις φυλακές Κύπρου ο έλληνας παπάς με τη μαριχουάνα

Σε πενταετή φυλάκιση καταδίκασε το μόνιμο Κακουργιοδικείο τον ιερέα, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με τρία κιλά μαριχουάνας στις αποσκευές του.

Ο ιερέας είναι Έλληνας υπήκοος και υπηρετούσε στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η οποία μετά τη σύλληψή του τον έθεσε σε αργία.

Κατά τις ανακρίσεις, ο ιερέας είχε παραδεχθεί ότι μετέφερε τα ναρκωτικά επ’ αμοιβή, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζει, εξαιτίας της ασθένειας της συζύγου του, όπως υποστήριξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα