Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Στις φυλακές Χανίων ο 29χρονος από τα Ανώγεια – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Στις φυλακές Χανίων ο 29χρονος από τα Ανώγεια – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μεταφορά στο κατάστημα κράτησης “Κρήτη – 1” στην Αγιά Χανίων, αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές για τον 29χρονο Καλομοίρη από τα Ανώγεια – τόπο της ανείπωτης τραγωδίας. Ο νεαρός – καθ’ ομολογίαν του – δράστης της δολοφονίας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, κρίθηκε προφυλακιστέος νωρίτερα την Τετάρτη (06.05.2020).

Ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, που έπεσε θανάσιμα τραυματισμένος στην αιματηρή συμπλοκή της 2ας Μαΐου στα Ανώγεια έδωσε πολύωρη απολογία στις εισαγγελικές αρχές Ρεθύμνου.

Αμέσως μετά, και αφού κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα,  οδηγήθηκε και πάλι στα κρατητήρια του αστυνομικού Μεγάρου.

Click4more: Ανώγεια – “Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι βλέποντας νεκρό τον πατέρα μου” – Ολόκληρη η απολογία του 29χρονου

Από εκεί ο 29χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στο κατάστημα κράτησης “Κρήτη – 1” στην Αγιά Χανίων, φυσικά κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Εκεί θα παραμείνει – τουλάχιστον σε πρώτη φάση – κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού του περασμένου Σαββάτου (02.05.2020) στα Ανώγεια, το οποίο συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Click4more: Ανώγεια – Η βαλλιστική θα “μιλήσει” για το ποιο όπλο πυροβόλησε ποιον – Η παράμετρος που θα κρίνει πολλά

Τέλος, υπενθυμίζεται πως σε βάρος του νεαρού Καλομοίρη έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε τρίτο άτομο, για τον τραυματισμό του 30χρονου που περνούσε την ώρα της αιματηρή συμπλοκής από το σημείο και δέχτηκε μια σφαίρα στο γόνατο.

πηγή: zarpanews.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις