Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Στο Εφετείο για να απολογηθεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Στο Εφετείο για να απολογηθεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα στον ανακριτή για να απολογηθεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
Έξω από το ανακριτικό γραφείο τον περίμεναν η σύντροφός του και η κόρη του.
Έπεσε στην αγκαλιά του μόλις τον είδε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.
Συνελήφθη χθες για το κύκλωμα της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού.
Νωρίτερα συνελήφθη και δεύτερος δικηγόρος, ο Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Στο Εφετείο προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της “μαφίας” των φυλακών Κορυδαλλού οδηγήθηκε στις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (19.04.2019) ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο γνωστός ποινικολόγος συνελήφθη χθες με ένταλμα του εφέτη ανακριτή στο πλαίσιο των ερευνών για το κύκλωμα της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού. Πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως ανέφεραν οι πληροφορίες.

Μαζί με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, στο γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή βρέθηκε και ο δεύτερος ποινικολόγος που έχει συλληφθεί, ο Θεόδωρος Παναγόπουλος, για τον οποίο επίσης είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη. Οι δυο δικηγόροι κατηγορούνται για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης.

Δεν τον είδε κανείς!

Η μεταγωγή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι. Έξω από το εφετείο βρίσκονταν πλήθος δημοσιογράφων, αφού η σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου έπεσε σαν “βόμβα” χθες το απόγευμα. Ωστόσο, για να μην τον δει κανείς, η αντιτρομοκρατική επέλεξε να τον βάλει στο κτίριο του εφετείου από άλλη είσοδο.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έφτασε στο γραφείο του ανακριτή συνοδευόμενος από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής.

Έξω από το γραφείο του ανακριτή τον περίμεναν συνεργάτες του, η Νατάσσα Καλογρίδη αλλά και η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου η οποία μόλις τον αντίκρισε τον αγκάλιασε.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή και ο δεύτερος δικηγόρος, Θ. Παναγόπουλος, επίσης, κατηγορούμενος στην υπόθεση σε βάρος του οποίου το πρωί εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις