Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Στο κινητό ψάχνουν τον δολοφόνο του 20χρονου στην Πεντέλη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκεκριμένες τηλεφωνικές κλήσεις στο κινητό του 20χρονου φοιτητή, που προσδιορίζονται λίγες ώρες πριν την δολοφονία του, ίσως κρύβουν το μυστικό για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του Θοδωρή, του οποίου το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε ερημική τοποθεσία, στην Πεντέλη.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έχουν ήδη στα χέρια τους τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, και εξετάζουν ένα προς ένα τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε ο άτυχος φοιτητής σε βάθος χρόνου τριών ημερών πριν την δολοφονία του.
Σε αυτό το κατάλογο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τουλάχιστον τρεις τηλεφωνικές κλήσεις που γίνονται από άτομο που δεν είναι καταχωρημένο στις επαφές που είχε αποθηκεύσει στο κινητό του, ο 20χρονος Θοδωρής.
Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως αυτές οι επίμαχες κλήσεις να έχουν γίνει από κινητό φάντασμα. Δηλαδή από κινητό που έχει αγοραστεί από “δεύτερο χέρι” και τα στοιχεία του χρήστη δεν αντιστοιχούν σε πραγματικό πρόσωπο.
Παράλληλα και όπως πρώτο το “newsit.gr” έχει αποκαλύψει, το κινητό του άγρια δολοφονημένου Θοδωρή, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, ενώ από τις κλήσεις που πραγματοποίησαν οι συγγενής του φοιτητή και στην συνέχεια οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες, αποδείχθηκε πως το κινητό τηλέφωνο του 20χρονου είναι κλειστό.
Όπως λέει με νόημα αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών: “…το κινητό του θεωρούμε βέβαιο πως το πήρε ο δράστης, η οι δράστες της δολοφονίας, σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Το κινητό το έχουν πετάξει ίσως σε κάποια θαλάσσια περιοχή τις Αττικής”.
Παράλληλα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ερευνητές της Ασφάλειας εκτιμούν πως ο δράστης της δολοφονίας, εκτός του ότι είναι ερασιτέχνης, χρησιμοποίησε άλλωστε καραμπίνα για να σκοτώσει το νεαρό φοιτητή, είχε κάποια διαφορά προσωπική η οικονομική με το άτυχο Θοδωρή, και σχεδίασε την δολοφονία στην κυριολεξία στο “πόδι”, δηλαδή μια η δυο ημέρες πριν την διάπραξη της.
Τέλος, βέβαιο θεωρούν οι αστυνομικοί το γεγονός πως ο Θοδωρής γνώριζε το δολοφόνο του και επιβιβάστηκε οικειοθελώς στο αυτοκίνητο του με κατάληξη την Πεντέλη όπου και δολοφονήθηκε.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε