Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Έχουν” σε κάμερα τον 26χρονο να τα σπάει στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Ελληνοαμερικανική Ένωση

Ο 26χρονος και η 23χρονη εντοπίστηκαν λίγο μετά την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω τους έξι μπουκάλια με χρώμα, μια βαριοπούλα, μια κουκούλα και γάντια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο φαίνεται ο 26χρονος να πρωτοστατεί στην επίθεση σπάζοντας τζαμαρίες.

Η προσαγωγή μετατράπηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σύλληψη και έτσι σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα για την επίθεση που σημειώθηκε από ομάδα 10 ατόμων, χθες το απόγευμα, στην Ελληνοαμερικανική Ενωση, στο Κολωνάκι.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για διακεκριμένες φθορές, ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απείθεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr ο 26χρονος είναι… παλιός γνώριμος των αστυνομικών. Η τελευταία του σύλληψη είχε γίνει πριν έναν χρόνο στο Μαρούσι μετά από επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής, ενώ κατά το παρελθόν έχει λάβει μέρος σε επεισόδια και κινητοποιήσεις. Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας ο 26χρονος είναι μέλος αναρχικής ομάδας και διατηρεί φιλικές σχέσης και με τον Νίκο Μαζιώτη, υπέρ του οποίου κατέθεσε στη δίκη.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις