Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Συγκλονίζει ο γιος του ηλικιωμένου που δολοφονήθηκε με τηγάνι από την πρώην νύφη του

Συγκλονίζει ο γιος του ηλικιωμένου που δολοφονήθηκε με τηγάνι από την πρώην νύφη του

Μετά από ένα χρόνο έπεσε φως στην δολοφονία ενός ηλικιωμένου στην Θεσσαλονίκη. Δράστις φέρεται να είναι η πρώην νύφη του που του αφαίρεσε με βάναυσο τρόπο της ζωή.

Τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα τηγάνι, στη συνέχεια τον πέταξε από τις σκάλες σκηνοθετώντας με αυτό τον τρόπο τον θάνατό του. Για τη δολοφονία μίλησε ο γιος του θύματος που συγκλονίζει με όσα λέει.

Αυτός ήταν που λυπήθηκε την πρώην γυναίκα του που είχε μείνει άστεγη, και της παραχώρησε ένα δωμάτιο στο σπίτι που ζούμε τον πατέρα του.

«Της είχε ζητήσει να μείνει εδώ γιατί κινδύνευε η ζωή της. Έκλαιγε, πίεζε ψυχολογικά και την κόρη μας, και στη γειτονιά τριγυρνούσε για ένα διάστημα και με πίεζαν και οι γείτονες, και αναγκάστηκα να της δώσω ένα δωμάτιο μέσα στο σπίτι να μείνει μαζί μας με σκοπό να τη βοηθήσω γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα» επεσήμανε ο άνδρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον πρώην πεθερό της με τηγάνι! Λύνεται το μυστήριο της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο ηλικιωμένος είδε προστριβές με την 54χρονη, καθώς δεν την ήθελε στο σπίτι του. Η γυναίκα κατάλαβε ότι έμενε στον δρόμο και έτσι, σκηνοθέτησε την πτώση του από τις σκάλες αφού προηγουμένως τον είχε χτυπήσει με ένα τηγάνι πολλές φορές στο κεφάλι.

Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να μένει στον ίδιο χώρο. Όταν μου είπε η Αστυνομία ότι τον βρήκαν κάτω στις σκάλες, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση γιατί δεν έβγαινε έξω, νομίσαμε ότι είναι ατύχημα, αλλά ήταν η πόρτα κλειστή, δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης… Έλειπε ένα τηγάνι από τα σκεύη του σπιτιού και το κομματάκι που είναι ανάμεσα στη λαβή και το τηγάνι βρέθηκε πεταμένο λα στο κρεβάτι Καθώς ψάχναμε βρήκαμε κηλίδες σε κάποιους αρμούς» είπε ο γιος του θύματος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις