Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Συμμορία με το σίδερο: Ανατροπή στις έρευνες – Τρεις Γεωργιανοί στο στόχαστρο

σίδερο

– Η σχέση τους με τη συμμορία με το σίδερο που χτυπούσε το 2015
– Για νέο παρακλάδι της ίδια σπείρας ψάχνουν οι αστυνομικοί
– Η παλιά σύλληψη ενός Γεωργιανού και η νέα επίθεση στην Κυψέλη
– Σοκ από τη δράση των ληστών που καίνε τα θύματά τους

Στα ίχνη των αδίστακτων κακοποιών που βασανίζουν τα θύματα τους με πυρακτωμένο σίδερο, βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής και μάλιστα θεωρείται θέμα ημερών η σύλληψη τους.

Συγκλονίζει στο μεταξύ η αφήγηση του τελευταίου θύματος των σαδιστών με το πυρακτωμένο οικιακό σίδερο στην περιοχή τις Κυψέλης. Η 85χρονη Δέσποινα Σκούρτη, στην κυριολεξία μαρτύρησε στα χέρια των τριών αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι της προκάλεσαν σοβαρά εγκαύματα στο στήθος και τον ώμο, με πυρακτωμένο σίδερο, προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα μέσα στο διαμέρισμα της χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις άμεσες και στοχευμένες έρευνες της Ασφάλειας, οι σαδιστές κακοποιοί δεν θα συνεχίσουν την δράση τους σκορπίζοντας το τρόμο, καθώς οι Αστυνομικοί βρίσκονται στα ίχνη τους και στην κυριολεξία είναι θέμα ημερών η σύλληψη τους.

Τα παλιά χτυπήματα “δείχνουν” τους κακοποιούς

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημερώσεις πρόκειται για τρεις Γεωργιανούς οι οποίοι φέρεται να έχουν σχέση με την πρώτη σπείρα των κακοποιών με το σίδερο οι οποίοι για ένα ολόκληρο χρόνο το 2015, είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων κυρίως στα Βόρεια προάστια της Αττικής.

Χαρακτηριστική η επίθεση τους σε μονοκατοικία στο Ψυχικό, στην οποία διέμενε ζεύγος ηλικιωμένων γιατρών, καθώς οι σαδιστές είχαν προκαλέσει εγκαύματα με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο ακόμα και στο πρόσωπο της άτυχης γυναίκας.

Το 2015 οι Αστυνομικοί τις Ασφάλειας είχαν καταφέρει να βάλουν στο χέρι έναν Γεωργιανό κακοποιό, των οποίο θεωρούσαν των “εγκέφαλο” της συμμορίας, πλην όμως δεν είχαν καταφέρει να βρουν στοιχεία που να τον συνδέουν με την συγκεκριμένη σπείρα.

Ωστόσο από την σύλληψη του συγκεκριμένου ανθρώπου και έπειτα η σπείρα βγήκε από το προσκήνιο της παρανομίας και είχε σταματήσει την δράση της μέχρι που χτύπησε την 85χρονη στην περιοχή της Κυψέλης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις