Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Συμμορία των χρηματοκιβωτίων: Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας – 12 προσαγωγές

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η Ασφάλεια φαίνεται πως “ξεκλείδωσε” το μυστήριο γύρω απ’ τη διαβόητη συμμορία των χρηματοκιβωτίων. Από χθες είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση στην Δυτική Αττική.

Τον τελευταίο καιρό η Ασφάλεια είχε πληροφορίες εναντίον δυο Αλβανών και μιας ομάδας ομογενών από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν παρακολουθήσεις, ενώ μπήκε σε λειτουργία και ο super κοριός. Φαίνεται ότι τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία και έτσι ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση.

Ήδη στα χέρια της Ασφάλειας σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr βρίσκονται 12 άτομα και εξετάζεται η πιθανότητα συμμετοχής τους στη συμμορία, ενώ οι αστυνομικοί “σαρώνουν” αυτή την ώρα συγκεκριμένα κτήρια και κατοικίες για τον εντοπισμό στοιχείων, αλλά και άλλων εμπλεκομένων.

Οι πρώτοι που έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών ήταν δυο Αλβανοί που εντοπίστηκαν σε καφετέρια στον Ασπρόπυργο. Ακολούθησαν έρευνες σε σπίτια στην ίδια περιοχή, αλλά και στα Λιόσια, το Καματερό και κοντά στο στρατόπεδο Καποτά.

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι πως ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί τέσσερα άτομα τα οποία φαίνεται πως είχαν σημαντικό ρόλο στη συμμορία.
Οι δράστες αυτοί πιθανότατα αντιλήφθηκαν την επιχείρηση των αστυνομικών και κατάφεραν να διαφύγουν.
Οι αστυνομικοί λένε ότι πρόκειται για ιδιαιτέρως επικίνδυνους κακοποιούς οι οποίοι είναι μάλιστα οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Θυμίζουν μάλιστα με νόημα ότι σε δυο περιπτώσεις τα μέλη της συμμορίας είχαν πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε