Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Συμμορία χρηματοκιβωτίων: Νέα στοιχεία τους “δείχνουν” πίσω από τη ληστεία στον Υφαντή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το σύνολο των ερευνών για την εξάρθρωση των δυο συμμοριών που χτυπούν επιχειρήσεις, κυρίως στα Δυτικά Προάστια και αρπάζουν χρηματοκιβώτια, ανέλαβε πλέον το αρμόδιο Τμήμα της Ασφάλειας Αττικής.

Οι επιθέσεις των δυο εγκληματικών οργανώσεων, η μια αποτελούμενη από Ρομά και η έτερη σπείρα από ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, έχουν προκαλέσει “πονοκέφαλο” στις Αρχές Ασφαλείας, καθώς η ληστρική τους δραστηριότητα εκδηλώνεται μέρα παρά μέρα, βάζοντας στο “μάτι” μεγάλες επιχειρήσεις, κυρίως στα Δυτικά Προάστια.

Όσον αφορά στην σπείρα που αποτελείται από επικίνδυνους κακοποιούς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, εξετάζεται με πάσα σοβαρότητα το ενδεχόμενο, να έχουν πραγματοποιήσει την αιματηρή ληστεία στις εγκαταστάσεις της αλλαντοβιομηχανίας “ΥΦΑΝΤΗΣ”, όπου τραυματίστηκαν από τα πυρά των δραστών δυο μέλη της επιχειρηματικής οικογένειας.

Όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα το “Newsit.gr”, ο ένας από τους ληστές που είχαν εισβάλει την περασμένη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της “ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ” στην περιοχή του Ασπροπύργου και κρατούσε υποπολυβόλο Καλάσνικοφ, έχει ίδια σωματοδομή με τον ληστή που επίσης είχε εισβάλει στις εγκαταστάσεις του “ΥΦΑΝΤΗ”, κρατώντας Καλάσνικοφ και είχε τραυματίσει δυο από τα μέλη της οικογένειας του επιχειρηματία.

Αυτό διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μελετώντας τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της “ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ”, σε αντιπαραβολή με τις εικόνες που είχε καταγράψει το κύκλωμα παρακολούθησης στην αιματηρή ληστεία στις εγκαταστάσεις της αλλαντοβιομηχανίας, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται σε καλό δρόμο όσον αφορά στην εξάρθρωση της άγριας συμμορίας και μάλιστα δεν αποκλείονται ακόμα και εκπλήξεις, καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, οι ίδιοι άνθρωποι, να είχαν οργανώσει την μεγάλη ληστεία σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Λ. Αλεξάνδρας το Μάρτιο του 2016, όπου οι κακοποιοί είχαν αδειάσει 70 θυρίδες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε