Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Συμβούλιο γιατρών για την προφυλάκιση Λαυρεντιάδη

Συμβούλιο γιατρών για την προφυλάκιση Λαυρεντιάδη

Οι θεράποντες γιατροί του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη θα είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν εντός την ημέρα για την προφυλάκιση του ή όχι.

Σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ξεκινά συμβούλιο γιατρών του Ευαγγελισμού προκειμένου να αποφανθούν αν ο ασθενής χρήζει περαιτέρω νοσηλείας ή υπάρχει η δυνατότητα προφυλάκισής του και πιθανής μεταφοράς του στο νοσοκομείο των φυλακών.

Οι γιατροί θα πρέπει να αποφασίσουν αν τα προβλήματα υγείας του, μπορούν να αντιμετωπιστούν και στο νοσοκομείο των φυλακών. Να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος έχουν την εντολή της 2ης Ανακρίτριας για την προφυλάκισή του, σήμερα Δευτέρα.

Στην περίπτωση που οι γιατροί αποφασίσουν την επιμήκυνση του χρόνου νοσηλείας του θα πρέπει να αποφανθούν γραπτώς προκειμένου να μην εκτελεστεί το προφυλακιστήριο και καθημερινά να εξετάζεται το ενδεχόμενο ισχύς ή αναστολής του.

Ωστόσο, αξιωματικοί της αρμόδιας αστυνομικής υπηρεσίας, εκτιμούν πως έως νωρίς το απόγευμα οι γιατροί θα εκτιμήσουν πως υπάρχει η δυνατότητα προφυλάκισής του χωρίς το ενδεχόμενο κινδύνου της υγείας του και θα πάρει το δρόμο προς τις φυλακές Κορυδαλλού.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε