Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Φόβοι για μεγάλο χτύπημα με στόχο την Τρόικα!

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Φόβοι για μεγάλο χτύπημα με στόχο την Τρόικα!

Σε “κόκκινο συναγερμό” έχει τεθεί εδώ και μέρες η ΕΛ.ΑΣ, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του Αντιτρομοκρατικού επιτελείου πως πλέον η οργάνωση του αντάρτη πόλης Ν. Μαζιώτη έχει βάλει στο οπλοστάσιο της νέο εκτοξευτήρα τύπου RPG, αντικαθιστώντας έτσι το προβληματικό εκτοξευτήρα που τον είχε “προδώσει” στα χτυπήματα εναντίον των γραφείων της Ν.Δ., αλλά και των εγκαταστάσεων της Mercedes στην Βαρυμπόμπη.

Όπως είχε γράψει εδώ και δυο εβδομάδες το “Newsit”, στην Αντιτρομοκρατική είχαν κάποιες ενδείξεις πως η “Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών” αναζητούσε νέο εκτοξευτήρα και είχε βρει δυο κυκλώματα εμπορίας όπλων ώστε να γίνει η “δουλειά”.

Όμως το αυτοκίνητο- γιάφκα που βρέθηκε στο Π. Φάληρο πριν τρεις εβδομάδες και το παρακολουθούσε επισταμένα η Αντιτρομοκρατική, ήταν απλά μια ελεγχόμενη παράδοση οπλισμού από τους τρομοκράτες, καθώς δεν είχαν εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο κύκλωμα των ποινικών.

Κατά συνέπεια στην Αντιτρομοκρατική αφού πια έχουν “δέσει” οι πληροφορίες για το νέο εκτοξευτήρα στα χέρια των τρομοκρατών, έχουν σημάνει κόκκινο συναγερμό για μεγάλο χτύπημα και μάλιστα με στόχο την τρόικα.

Ήδη περίπου 30 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, έχουν τοποθετηθεί σε γραφεία πολιτικών κομμάτων, υπουργεία, πρεσβείες και αλλού, εκπέμποντας εικόνα απευθείας στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ, όπου πλέον υπάρχει και αρμόδιος αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής.

Οι πληροφορίες στο Αντιτρομοκρατικό επιτελείο για επικείμενο χτύπημα και μάλιστα με στόχο την τρόικα, ήλθαν από αξιόπιστη πηγή και μάλιστα από άνθρωπο που φαίνεται πως έχει καταφέρει να διεισδύσει σε κυκλώματα ποινικών, που έχουν περιφερειακή σχέση με το αντάρτικο πόλης.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είναι αυτός που αποκάλυψε στην Αντιτρομοκρατική, όχι μόνο την επιχειρούμενη αγορά νέου εκτοξευτήρα από το Ν. Μαζιώτη, αλλά και την ύπαρξη του αυτοκινήτου- γιάφκα, πλην όμως ο έμπειρος “αντάρτης πόλης” φαίνεται πως κατάλαβε το κόλπο και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο σημείο, ώστε να παραλάβει τα όπλα και τον εκτοξευτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ηλεκτρονικά μάτια” στη ΝΔ – Φοβούνται τρομοχτύπημα σε “μεγάλο” στόχο

Στην ομάδα Χ. Ξηρού ο Κ. Σακκάς – Ετοιμάζουν χτύπημα λέει η Αντιτρομοκρατική

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική μετά την επιστολή του Κ. Σακκά – Σημάδια πως ενεργοποιείται ξανά στο “αντάρτικο πόλεων”

Πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για εμπρησμούς σε ΑΤΜ

Τρομοκράτες με ελαττωματικά όπλα! – Γιατί ο Μαζιώτης δεν εμφανίστηκε να παραλάβει τα όπλα από την κινητή γιάφκα στο Π. Φάληρο

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε