Έγκλημα

Συναγερμός στο Σύνταγμα και τη Βουλή από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβες

Συναγερμούς έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές μετά το απειλητικό τηλεφώνημα αγνώστου στην αστυνομία όπου έκανε γνωστή την τοποθέτηση δύο εκρηκτικών μηχανισμών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το άγνωστο άτομο τηλεφώνησε στις 18:29 στην αστυνομία και είπε με αλλοιωμένη φωνή πως έχει τοποθετηθεί ένας εκρηκτικός μηχανισμός στον περίβολο της Βουλής και άλλος ένας μηχανισμός στην πλατεία Συντάγματος.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να εντοπίσουν τους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε περίπτωση που το τηλεφώνημα δεν ήταν φάρσα.

Πάντως, το άγνωστο άτομο στο τηλεφώνημά του δήλωνε πως οι εκρηκτικοί μηχανισμοί θα εκραγούν μετά από 45 λεπτά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα