Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Συνελήφθη 19χρονος για τον βιασμό γυναίκας στην Κυψέλη

Αττική

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί ένας 19χρονος Αιγύπτιος, οποίος κατηγορείται από την Ασφάλεια Αττικής για τον βιασμό μιας νεαρής Ελληνίδας και μάλιστα στην μέση του δρόμου στην περιοχή της Κυψέλης τα ξημερώματα τις 27ης Μαρτίου.

Με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα τα στοιχεία του νεαρού από την Αίγυπτο δόθηκαν στην δημοσιότητα και πρόκειται για τον: «…επ. ELGAMASY ον. MOHAMED του MAGDY και της SMAH , που γεννήθηκε την 9-9-2001 στην Αίγυπτο».

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής ο 19χρονος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, εκμεταλλευόμενος την ερημιά που επικρατούσε στο δρόμο λόγο της πανδημίας του κορονοϊού, ακινητοποίησε σε δρόμο της Κυψέλης μια νεαρή κοπέλα που επέστρεφε στο σπίτι της και αφού την χτύπησε, της άρπαξε το πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και στην συνέχεια με απειλές κατά της ζωής της, την ανάγκασε να τον ακολουθήσει σε απόμερο σημείο όπου και την βίασε.

Ο 19χρονος στην συνέχεια εγκατέλειψε την κοπέλα σοκαρισμένη στο πεζοδρόμιο και εξαφανίστηκε. Η νεαρή ενημέρωσε για την περιπέτεια της την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να αναλάβει τις έρευνες το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας.

Από την κατάθεση της κοπέλας και τα χαρακτηριστικά του δράστη που έδωσε στους έμπειρους Αστυνομικούς του Τμήματος, κατάφεραν μέσα σε λίγα 24ωρα να βρεθούν στα ίχνη του δράστη και τελικά να τον συλλάβουν.

Δείτε την ενημέρωση της αστυνομίας εδώ. 

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις