Έγκλημα

Συνελήφθη γιατί δεν είχε…ισορροπία

 
Δεν ήταν καλή στην ισορροπία και έτσι πιάστηκε στην φάκα.

 

Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα μια 65χρονη γυναίκα περπατούσε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο Καματερό. Τότε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού την πλησιάζει και η συνοδηγός προσπαθεί να της αρπάξει την τσάντα. 

Όμως η 65χρονη αντιστέκεται και η συνοδηγός της μηχανής χάνει την ισορροπία της και πέφτουν και οι δύο. Ο συνοδηγός – συνεργός της γυναίκας τσαντάκια την κοπανάει στα γρήγορα όμως η γυναίκα δεν τα καταφέρνει αφού της την πέφτουν οι γείτονες και την συλλαμβάνουν. 

Πρόκειται για μια 31χρονη ελληνίδα που σύμφωνα με την αστυνομία μαζί με τον συνεργό της έχουν πάρει και άλλες τσάντες από πολίτες.

 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα