Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Συνελήφθη στην Κυψέλη η σατανική οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία

Συνελήφθη στην Κυψέλη η σατανική οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία

Τη σατανική Βουλγάρα οικιακή βοηθό που υπνώτιζε τα θύματα της και στη συνέχεια έκλεβε χρήματα και κοσμήματα, κατάφερε να συλλάβει η Ασφάλεια Αττικής και πλέον οι Αστυνομικοί έχουν αρχίσει να ανοίγουν φακέλους αιφνίδιων θανάτων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν με την δράση της έχει προκαλέσει το θάνατο ηλικιωμένου ατόμου που δεν άντεξε την ποσότητα υπνωτικού που του είχε ρίξει στο ρόφημα του.

Η 47χρονη σατανική γυναίκα, έβρισκε μέσω διαδικτυακών αγγελιών ηλικιωμένα άτομα τα οποία είχαν ανάγκη βοήθειας και στην συνέχεια επικοινωνούσε με συγγενικά τους πρόσωπα στα οποία εμφανίζονταν ως έμπειρη αποκλειστική που θα μπορούσε, καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου να προσφέρει την βοήθεια της με το αζημίωτο βέβαια.

Στη συνέχεια και ενώ είχε προσληφθεί ως οικιακή βοηθός και αποκλειστική, το βράδυ της ίδιας ημέρας και ενώ ετοίμαζε το ρόφημα του ηλικιωμένου, του έριχνε ποσότητα υπνωτικών χαπιών, με αποτέλεσμα το θύμα να πέφτει σε βαθιά ύπνωση και πλέον η σατανική 47χρονη γυναίκα ανενόχλητη, να ξαφρίζει χρήματα και κοσμήματα και βέβαια να γίνεται καπνός.

Μάλιστα και όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών και οι 6 περιπτώσεις ηλικιωμένων που έπεσαν θύματα τις αδίστακτης Βουλγάρας, κατέληξαν στο Νοσοκομείο, όταν συνήλθαν από την νάρκωση καθώς παρουσίασαν επιπλοκές στην υγεία τους και χρειάστηκε η πολυήμερη νοσηλεία τους.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί ανοίγουν, έπειτα από την σύλληψη της Βουλγάρας, φακέλους αιφνίδιων θανάτων ηλικιωμένων, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν η 47χρονη γυναίκα έχει σχέση με αυτά τα περιστατικά και βέβαια εάν προκάλεσε με τα υπνωτικά που έριχνε στο γάλα το θάνατο των ηλικιωμένων που φύλαγε.

Μάλιστα στο “μικροσκόπιο” των αστυνομικών έχουν μπει τρεις αιφνίδιοι θάνατοι ηλικιωμένων, που σημειώθηκαν από το 2013 έως και το 2015 με δεδομένο το γεγονός πως η δράση της σατανικής Βουλγάρας ξενικά από το 2011.

Η σύλληψη της 47χρονης Βουλγάρας επετεύχθη έπειτα από πολύμηνες έρευνες των Αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, και μάλιστα συνελήφθη σε σπίτι στην Κυψέλη, όπου επίσης φρόντιζε ηλικιωμένο άτομο.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν επί τόπου οι αστυνομικοί σε ένα δεύτερο κινητό που είχε στην κατοχή της, διαπίστωσαν πως είχε σημειωμένα τρία ραντεβού με συγγενείς ηλικιωμένων, με σκοπό βέβαια να ρίξει και σε αυτούς υπνωτικό και να τους ληστέψει.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε