Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι τρεις για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι τρεις για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άλλα τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στις 19 Μαΐου.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 34, 20 και 21 ετών. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα διατάραξης κοινής ειρήνης και διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr, ο ένας από τους ανθρώπους που ταυτοποιήθηκαν, είναι εκείνος που φαίνεται στα βίντεο να ρίχνει κλωτσιές στο αυτοκίνητο, την ώρα των επεισοδίων…

Θυμίζουμε ότι χθες, είχαν ταυτοποιηθεί άλλοι τρεις, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός. Επίσης, για την επίθεση έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία καταδικάστηκαν, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και ο 41 ετών άδρας που φέρεται να προπηλάκισε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκη, έχοντας στην αγκαλιά την κόρη του.

Στο μεταξύ, απόψε στη Θεσσαλονίκη, έγινε αντιφασιστική πορεία από αντιρατσιστικές συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με αφορμή την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου, πραγματοποίησαν πορεία, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα και επέστρεψαν στο αρχικό σημείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις