Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ταυτοποιήθηκαν “μπουμπούκια” των Εξαρχείων – 15χρονη ανάμεσά τους

Ταυτοποιήθηκαν “μπουμπούκια” των Εξαρχείων – 15χρονη ανάμεσά τους
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Τέσσερα άτομα που συμμετείχαν σε διαφορετικές επιθέσεις και σε διαφορετικό χρόνο στα Εξάρχεια ταυτοποίησε η αστυνομία. Θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.

Ανάμεσα στα άτομα που ταυτοποίησε η αστυνομία για επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια και ιδιαίτερα στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο είναι και ένα 15χρονο κορίτσι από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, για επιθέσεις στα Εξάρχεια ταυτοποιήθηκαν:

– Ένας 21χρονος Έλληνας που συμμετείχε σε επίθεση που έγινε από ομάδα αγνώστων την 1η Απριλίου στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Οι άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

– Ένας 23χρονος Έλληνας που συμμετείχε σε ομάδα αγνώστων που είχε επιτεθεί ξανά στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, στις 20 Μαΐου, με “βροχή” από βόμβες μολότοφ, μάρμαρα, πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στο σημείο.

– Ένας 17χρονος Έλληνας και μια 15χρονη αλλοδαπή, που στις 3 Ιουλίου, πάντα στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων που επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ και άλλων αντικειμένων σε αστυνομικούς.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις