Έγκλημα

Θεσσαλονίκη: Φάρσα για τοποθέτηση βόμβας στο ΑΠΘ – Αναστάτωση μετά το απειλητικό τηλεφώνημα!

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο διοίκησης

του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που δέχτηκαν γύρω στις 10.00 το πρωί οι πρυτανικές αρχές.

Μετά το τηλεφώνημα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ειδικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλο το κτίριο (στους οχτώ ορόφους και στα υπόγεια), χωρίς να εντοπίσουν κάτι ύποπτο.

Οι εργαζόμενοι που είχαν απομακρυνθεί από το κτίριο επέστρεψαν κανονικά στα γραφεία τους και το κτίριο διοίκησης λειτουργεί κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μαγνησία: Σκοτώθηκαν δύο αδερφές και ένας φίλος τους μετά από νυχτερινή διασκέδαση – Η τραγωδία που βύθισε στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό!

Πάτρα: Τον απήγαγαν και τον σκότωσαν – Ομολόγησαν και ζήτησαν συγγνώμη για τη στυγερή δολοφονία του νεαρού!

Ρόδος: Συγκλονιστικό βίντεο με μηχανές να τρέχουν με 220 χιλιόμετρα την ώρα – Δείτε τι δείχνει το κοντέρ και πως φαίνεται ο δρόμος!

Ηλεία: Η ακτινογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου – Δείτε τι είχε καταπιεί ένας νεαρός που πήγε στο νοσοκομείο (Φωτό)!

Τρίκαλα: Ο πρώην βουλευτής που έγινε εστιάτορας – Υπόσχεται χαμηλές τιμές και εκλεκτές γεύσεις!

Χαλκιδική: Η φωτογραφία που κάνει θραύση στα social media – Δείτε το νέο παγωτό που έχει γίνει θέμα συζήτησης (Φωτό)!

Μύκονος: Να γιατί λένε πως οι 40άρες ίσον με δύο 20άρες – Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή Βικτόρια!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα