Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία για την 33χρονη που άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα

Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία για την 33χρονη που άρπαξε τη μικρή Μαρκέλλα

Να εξεταστεί από ψυχίατρο θα ζητήσει η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι στις 11 Ιουνίου άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα. Οδηγήθηκε σήμερα (22.06.2020) στην ανακρίτρια και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Η 33χρονη οδηγήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία κι έτσι θα απολογηθεί αύριο Τρίτη. Η κατηγορούμενη για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας φέρεται να ζήτησε την προθεσμία επικαλούμενη λόγους υγείας, ενώ ο δικηγόρος της είπε ότι θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Click4more Θεσσαλονίκη: Έτσι έφτασε στα δικαστήρια η κοκκινομάλλα που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας (Βίντεο)

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Βασίλη Νουλέζα, στην 33χρονη ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Υπενθυμίζεται ότι στην κατηγορούμενη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο δικηγόρος της 33χρονης είπε πως η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας έχει επιβαρυνθεί και πως χθες νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου και της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά φάρμακα, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να απολογηθεί.

Επιπλέον, όπως τόνισε «η 33χρονη λειτουργούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών για ότι κατέθεσε προανακριτικά και αποδέχθηκε. Δεν υπάρχει αναδίπλωση, δεν ανασκευάζει, δεν αλλάζει την στάση της, όμως, έχει το δικαίωμα ενώπιον της ανακρίτριας να συμπληρώσει γεγονότα, τώρα που έχει μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και υγεία».

Η μεταγωγή της 33χρονης στα δικαστήρια έγινε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι. Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν από την πίσω είσοδο του μεγάρου και την οδήγησαν στον 1ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας. Ύστερα από μια ώρα παραμονής και αφού έλαβε τη νέα προθεσμία επέστρεψε στα κρατητήρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και grtimes.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις