Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν 3 του διεθνούς κυκλώματος για τα 324 κιλά κοκαΐνης

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν 3 του διεθνούς κυκλώματος για τα 324 κιλά κοκαΐνης

Στη Θεσσαλονίκη προφυλακίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι που φέρονται ως ηγετικά στελέχη πολύ καλά οργανωμένου διεθνούς δικτύου εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών. Πρόκειται για την υπόθεση των 324 κιλών κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στη συμπρωτεύουσα.

Οι τρεις κατηγορούμενοι στη Θεσσαλονίκη κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μετά τις απολογίες τους για τη διακίνηση των 324 κιλών κοκαΐνης. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, συμμορία και αντίσταση, κατά περίπτωση.

Κατά την απολογία του ο Κροάτης κατηγορούμενος φέρεται ότι παραδέχτηκε ότι κατείχε τα δέματα κοκαΐνης τα οποία – όπως ισχυρίστηκε – δεν ήταν δικά του και τα κρατούσε για να τα παραδώσει στους άλλους συγκατηγορούμενούς του, αναφέρει το GRTimes.

κοκαινη-2

Οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι με καταγωγή από την Αλβανία, στις απολογίες τους, φέρονται ότι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ισχυρίστηκαν ότι δεν ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για να παραλάβουν τα ναρκωτικά, που άλλωστε δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους.

κοκαινη-3

Και οι τρεις κατηγορούμενοι παρουσιάζονται ως ηγετικά στελέχη πολύ καλά οργανωμένου διεθνούς δικτύου εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Τέλος, σημειώνεται ότι ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και τέταρτου σημαντικού μέλους του κυκλώματος, το οποίο και αναζητείται.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις