Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Video σοκ! Ληστές χτυπούν ασταμάτητα υπάλληλο για 500 ευρώ

Θεσσαλονίκη ληστεία βενζινάδικο

Εικόνες που σοκάρουν κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη. Είναι η στιγμή που ο υπάλληλος δέχεται επίθεση από τους ληστές, που τον χτυπούσαν ανελέητα επί ένα λεπτό!

Μόνο σοκ προκαλεί η μανία δυο ληστών, που εισέβαλαν το βράδυ της Τρίτης (24.102.2017) σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη. Το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή που ο 43χρονος υπάλληλος δέχεται την άγρια επίθεση από τους δυο άνδρες που έκαναν τη ληστεία.

Όλα έγιναν σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην Καραολή και Δημητρίου, στον Εύοσμο. Οι δυο άνδρες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και καλσόν και φορώντας γάντια, εισβάλουν στο πρατήριο και αμέσως απειλούν τον υπάλληλο.

Ανελέητα χτυπήματα

Αμέσως, ο ένας από τους δυο κατευθύνεται πίσω από το ταμείο, όπου βρίσκεται ο υπάλληλος. Αρχίζει να τον χτυπά με μανία, στο κεφάλι και στο σώμα.

Τον τραυματίζουν στο κεφάλι με τη λαβή του πιστολιού τους. Επί ένα λεπτό, οι δράστες της ληστείας χτυπούν ανελέητα και ασταμάτητα τον άτυχο άνδρα. Προσπαθεί να προστατευθεί όπως μπορεί, αλλά τα χτυπήματα είναι συνεχή.

Ενώ ο ένας (που φορά λαδί μπουφάν) ακινητοποιεί τον υπάλληλο, ο δεύτερος, με το πιστόλι στα χέρια, του ζητά να ανοίξει το ταμείο.

Σε ένα σημείο, ο δράστης με το λαδί πανωφόρι φεύγει προς την εσωτερική πλευρά του βενζινάδικου, επιστρέφει και παίρνει μαζί του τον υπάλληλο έξω. Ο δεύτερος ανοίγει τα συρτάρια και τα πετά κάτω.

Τον βρήκαν τραυματισμένο

Λίγα λεπτά αφού το μαρτύριό του τελείωσε, ο υπάλληλος βρέθηκε τραυματισμένος από αστυνομικούς της ομάδας Ζ. Εκείνοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το σοκαριστικό video από τη ληστεία στη Θεσσαλονίκη

https://youtu.be/w2A6GftH_Mk

Πηγή: thestival.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις