Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θήβα: Η αποθήκη ήταν ένα… μικρό οπλοστάσιο (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

Μεγάλη ποσότητα οπλισμού εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε παλιό κτίριο-αποθήκη, αλλά και στο σπίτι ενός 29χρονου σε περιοχή της Θήβας, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Σε βάρος του 29χρονου, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, μετά από ένταλμα σύλληψης του 4ου ειδικού Ανακριτή Αθηνών για ληστεία, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλων.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα παλιό κτίριο – αποθήκη, το οποίο διαχειρίζεται αποκλειστικά ο 29χρονος.

Κατά την αστυνομική έρευνα, στην αποθήκη βρέθηκαν ένα περίστροφο, πινακίδες κυκλοφορίας δύο μοτοσικλετών, εκ των οποίων η μία είχε κλαπεί, μία ξανθιά περούκα,  ένα full-face, καθώς και μάλινος σκούφος και γάντια.

Έρευνες και στο σπίτι του δράστη

Η αστυνομία έκανε στη συνέχεια έρευνα και στο σπίτι του 29χρονου, κατά την οποία εντοπίστηκαν μία καραμπίνα κι ένα δίκανο, ένα αεροβόλο όπλο, δέκα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένα ζευγάρι μεταλλικές χειροπέδες, 336 δισκία και κάψουλες για τα οποία θα γίνει χημική ανάλυση για να διαπιστωθεί η σύνθεσή τους και τέλος, πέντε αχρησιμοποίητες σύριγγες.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
Σημειώνεται ότι σε βάρος του 29χρονου είχε σχηματιστεί δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σπάρτη: Μπέρδεψαν… τα φέρετρα – Αναστάτωση των συγγενών

Ασθενοφόρο… αγνοείται στη Νάξο – Μεγάλα τα προβλήματα

Θεσ/νίκη: Πετούσαν στερεά απόβλητα… έξω από την επιχείρησή τους

Αγρίνιο: Χειροπέδες σε 28χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας ανηλίκου

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε