Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Θρίλερ κατασκοπείας: Λίγους μήνες στην «υπηρεσία» του 35χρονου ο μάγειρας

Θρίλερ κατασκοπείας: Λίγους μήνες στην «υπηρεσία» του 35χρονου ο μάγειρας

Απομακρύνθηκε από το πλοίο της γραμμής Ρόδος – Καστελόριζο όπου εργαζόταν ως μάγειρας ο 56χρονος Έλληνας που εμπλέκεται στην υπόθεση κατασκοπείας. Είχε πιάσει δουλειά στη συγκεκριμένη εταιρία μόλις τον περασμένο Μάιο. Οι εικόνες στo Facebook και η… σιγή ασυρμάτου μετά τις αποκαλύψεις.

Ούτε μια στιγμή δεν είχε υποψιαστεί ότι ερευνάται από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για κατασκοπεία. Ο 56χρονος μάγειρας που συνελήφθη μαζί με το γραμματέα του Προξενείου στη Ρόδο φαίνεται ότι ζούσε ανέμελα, ενώ στο προφίλ του στο Facebook έχει αναρτήσει πλήθος φωτογραφιών από προσωπικές του στιγμές αλλά και από τους επαγγελματικούς χώρους που έχει εργαστεί. 

 

Μάλιστα σε κάποιες από αυτές ποζάρει με τα ρούχα εργασίας, ενώ σε κάποιες άλλες με την αγαπημένη του μηχανή ή σε κάποια παραλία.

Ο 56χρονος που σύμφωνα με τη δικογραφία φέρεται να στρατολογήθηκε από το γραμματέα του Προξενείου στη Ρόδο, εργάζονταν σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ρόδος – Καστελόριζο. Οι πληροφορίες θέλουν την ακτοπλοϊκή εταιρία στην οποία ανήκε το πλοίο όπου δούλευε να τον απομάκρυνε από το δυναμικό της μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Click4more Κατασκοπεία στη Ρόδο: Είχαν 2.500 φωτογραφίες με ελληνικούς στόχους – Οι νέες αποκαλύψεις

Στη συγκεκριμένη εταιρεία δούλευε τους τελευταίους επτά μήνες. Έπιασε δουλειά το Μάιο του 2020 και πότε δεν είχε προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο 56χρονος, που ισχυρίστηκε σύμφωνα με την κατάθεση του ότι «το έκανε για τη μητέρα πατρίδα», πριν λίγες ημέρες άλλαξε την εικόνα του προφίλ του στο Facebook, βάζοντας μια με χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Από την ημέρα όμως των αποκαλύψεων και τη δικογραφία σε βάρος του για κατασκοπεία, όμως, δεν υπάρχει η παραμικρή δραστηριότητα στα προφίλ των λογαριασμών που διατηρεί στα social media.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις