Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Θρίλερ με σύλληψη στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”! Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στη Γαλλία

Θρίλερ με σύλληψη στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”! Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στη Γαλλία

– Ο Αφγανός Rafid Α. συνελήφθη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” το απόγευμα της Παρασκευής (02.11.2018)
– Κρατείται από τις ελληνικές αρχές μέχρι να εκδοθεί στη Γαλλία
– Η σύζυγός του βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στις 30 Οκτωβρίου, σε κεντρικό δρόμο της Μπεζανσόν
– Οι εφιαλτικές στιγμές της 34χρονης Razia, που άφησε πίσω της τρία παιδιά

Ο “πρωταγωνιστής” της υπόθεσης που συγκλόνισε τη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες, συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (02.11.2018) στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Πρόκειται για τον Αφγανό Rafid A., ο οποίος φέρεται να σκότωσε την πρώην γυναίκα του, σε κεντρικό δρόμο της Μπεζανσόν.
Η 34χρονη Razia βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου. Όπως μεταδίδει η “Liberation”, ο εισαγγελέας της Μπεζανσόν δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι “από κάμερα ασφαλείας εντοπίστηκε ένα άτομο που ακολουθούσε το θύμα… Ύστερα από αξιοποίηση του υλικού, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον σύζυγό της”.

Ο 38χρονος κρατείται από τις ελληνικές αρχές μέχρι να εκδοθεί στη Γαλλία.

Η υπόθεση συγκλόνισε την πόλη

Η Razia, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, σε κεντρικό δρόμο της Μπεζανσόν. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο Rafid A. την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, με αρκετά χτυπήματα στον λαιμό και στον θώρακα, προκαλώντας της ρήξη αορτής.

Χθες, Παρασκευή, με πρωτοβουλία της ένωσης “Solidarité Femmes”, 400 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή για να αποτίσουν φόρο τιμής.

Ζούσε έναν εφιάλτη

Η Razia είχε καταθέσει συνολικά εφτά μηνύσεις εναντίον του συζύγου της, εκ των οποίων οι τρεις από το 2017 στη Μασσαλία. Τότε ήταν που δέχθηκε τη βοήθεια μιας οργάνωσης για κακοποιημένες γυναίκες, κοντά στην Μπεζανσόν. Ωστόσο, στη συνέχεια έπεσε ξανά θύμα του συζύγου της και κατέθεσε τέσσερις νέες μηνύσεις για κακοποίηση και απειλές για τη ζωή της.

Αφού ζήτησε διαζύγιο, έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της. Αυτός, όμως, κατάφερε να ξαναβρεί τα ίχνη της…

Με πληροφορίες από Liberation,  Parisien

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις