Έγκλημα

Θρίλερ με τη δολοφονία άντρα στον Αγιο Παντελεήμονα – Τι έδειξε η νεκροτομή

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε πεζοδρόμιο στη Μ.Βόδα. Αρχικά όλοι νόμιζαν πως πέθανε από παθολογικά αίτια όμως η ιατροδικαστική εξέταση δίνει άλλη τροπή στην υποθεση.


Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται από την αστυνομία ο θάνατος ηλικιωμένου άνδρα, αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στον δρόμο, στις 7.00το πρωί, στην οδό Μιχαήλ Βόδα 213, στον Άγιο Παντελεήμονα.

 
Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 75 ετών, βρέθηκε από μια γυναίκα η οποία και ειδοποίησε την αστυνομία.
 
Αρχικά, οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι μπορεί ο θάνατος να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, όταν μεταφέρθηκε το πτώμα στο νεκροτομείο, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο άνδρας πέθανε από από ασφυξία.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία στο Newsit της κυρίας Γεωργίας που διατηρεί περίπτερο στην περιοχή “τον άνδρα μάλλον τον στραγγάλισαν”.

 
Εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιοι να στραγγάλισαν, για άγνωστους λόγους, τον 75χρονο ή να τον σκότωσαν αλλού και να εγκατέλειψαν εκεί το πτώμα.
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα