Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρίλερ στα Καλύβια: Ψάχνουν το κίνητρο του δολοφόνου, που στρέφονται οι έρευνες

Θρίλερ στα Καλύβια: Ψάχνουν το κίνητρο του δολοφόνου, που στρέφονται οι έρευνες

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη δολοφονία ενός 60χρονου άνδρα στο υπόγειο πάρκινγκ στο Κέντρο Υγείας στα Καλύβια. Το θύμα έχει λευκό ποινικό μητρώο, δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές αλλά ο τρόπος που δολοφονήθηκε θυμίζει… επαγγελματία.

Το πρώτο μέλημα των αστυνομικών που ερευνούν τη δολοφονία στα Καλύβια είναι να βρουν το κίνητρο του δράστη. Του ανθρώπου που με τρεις σφαίρες στο κεφάλι έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του 60χρονου μέσα στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας της περιοχής.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη, είναι επαγγελματίας. Κάποιος που είχε προμελετήσει και μάλιστα πολύ καλά κάθε του κίνηση, κάθε βήμα του σχεδίου του.

Click4more Καλύβια: Ανατροπή με την εκτέλεση του 60χρονου στο Κέντρο Υγείας

Ο δράστης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας στα Καλύβια, γνώριζε πολύ καλά και το χώρο όπου έκανε τη δολοφονική επίθεση. Ήξερε σε ποια σημεία δεν «έβλεπαν» οι κάμερες, γνώριζε τα λεγόμενα «τυφλά» σημεία, ώστε να μην τον καταγράψει κύκλωμα ασφαλείας.

Μυστήριο παραμένει και το γιατί κανείς δεν άκουσε τους τρεις πυροβολισμούς, ειδικά όταν αυτοί έγιναν σε ένα υπόγειο πάρκινγκ όπου ο θόρυβος θα έπρεπε να είναι πιο δυνατός ακόμα. Ο δράστης προφανώς χρησιμοποίησε σιγαστήρα και αυτό ενισχύει την εκτίμηση ότι ο δολοφόνος είναι επαγγελματίας.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν καταθέσεις από το στενό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, με την ελπίδα μέσα από τις καταθέσεις αυτές να αποκτήσουν κάποια ένδειξη για το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία.

Για την ώρα εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη κι αυτό των οικονομικών διαφορών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις