Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Τι είπε η μάνα του 15χρονου στην αντιτρομοκρατική

Τι είπε η μάνα του 15χρονου στην αντιτρομοκρατική

Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί άκουσαν από την τραγική μητέρα του 15χρονου που έχασε τη ζωή του από την έκρηξη της βόμβας στα Πατήσια

να περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του παιδιού της, πως η μικρή της κόρη είδε το σακίδιο που έκρυβε το θάνατο και πως ο 15χρονος τον άνοιξε ενεργοποιώντας το μηχανισμό.
Σημαντική είναι για τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής καθώς η γυναίκα ξεκαθαρίζει το τοπίο για το πότε τοποθετήθηκε η βόμβα:
“Είχαμε περάσει και μία ώρα νωρίτερα από το συγκεκριμένο κτίριο. Είμαι σχεδόν βέβαιη ότι δεν είχαμε δει έξω από την είσοδο το σακίδιο με τη βόμβα, και το λέω αυτό γιατί έχει πολλά φώτα και θα το βλέπαμε αν υπήρχε” είπε η τραγική μητέρα, οδηγώντας τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής στο συμπέρασμα πως οι τρομοκράτες -μάλλον- είχαν τοποθετήσει τη βόμβα λίγο πριν την έκρηξη.
“Είχαμε πάει να δούμε έναν συμπατριώτη μας. Πήραμε το λεωφορείο κατεβήκαμε μετά από 7 στάσεις, τον συναντήσαμε και επιστρέφαμε. Όταν γυρίζαμε προς το σπίτι από τον ίδιο δρόμο, η Φριστά, είδε το σακίδιο πλησίασε και είπε στον Χαμιντουλάχ ότι ακούει τον χτύπο ενός ρολογιού.”
Δυστυχώς όμως είχε μόλις ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή του 15χρονου παιδιού, η 45χρονη γυναίκα έκανε μια παύση, μάζεψε όση δύναμη της έχει απομείνει και συνέχισε:
“Ο γιος μου πλησίασε άνοιξε την τσάντα και της είπε πως υπάρχει ένα παλιό ρολόι και της είπε να το πάρουν. Πήρε το σακίδιο και ερχόταν προς το μέρος μου. Τον ακολουθούσε η Φριστά. Την ώρα που κατέβαινε τα σκαλιά έγινε η έκρηξη”
από αυτό το σημείο και ύστερα η μνήμη θολώνει, η τραγική μητέρα δεν είναι σε θέση να θυμηθεί μετά πρόσωπα και γεγονότα…
Ρωτά διαρκώς για την υγεία της μικρής Φριστά που τραυματίστηκε στα μάτια. Διαρκώς ρωτά γιατί έχασε τη ζωή της το 15χρονο παιδί της και γιατί η μικρή ίσως δεν ξαναδεί το φως της ημέρας, απάντηση όμως δεν μπορεί να της δώσει κανείς…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε