Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Την βίασε μέσα στη μέση του δρόμου! Καταγγελία από τουρίστρια ότι δέχθηκε επίθεση στον Άλιμο!

Την βίασε μέσα στη μέση του δρόμου! Καταγγελία από τουρίστρια ότι δέχθηκε επίθεση στον Άλιμο!

Η 27χρονη από την Αυστραλία επέστρεφε στο ξενοδοχείο όπου έμενε με μια φίλη της.
Ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από έναν άγνωστο που πήρε από την μια το κινητό.
Την έριξε στο έδαφος και την βίασε όταν αρνήθηκε να δεχθεί να συνευρεθούν σεξουαλικά!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η καταγγελία νεαρής τουρίστριας ότι έπεσε θύμα βιασμού στον Άλιμο. Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, ένας άγνωστος άνδρας της άρπαξε το κινητό, την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ την ίδια ώρα η φίλη της καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια

Η 27χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία κατήγγειλε ότι όλα έγιναν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο, το βράδυ της Παρασκευής 26/07/2019. Οι δυο κοπέλες επέστρεφαν από διασκέδαση σε κλαμπ της περιοχής με τα πόδια στο ξενοδοχείο όπου έμεναν. Ξαφνικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας άγνωστος τις πλησίασε και άρπαξε το κινητό της μιας.

Όμως, ο δράστης δεν ήθελε μόνο το κινητό της κοπέλας! Όπως κατήγγειλε η ίδια της ζήτησε να συνευρεθούν σεξουαλικά για να της το επιστρέψει και όταν η κοπέλα αρνήθηκε, εκείνος την έριξε στο δρόμο και την βίασε, ενώ η φίλη της σοκαρισμένη καλούσε σε βοήθεια. Στην συνέχεια ο δράστης δράστης έφυγε τρέχοντας κι εξαφανίστηκε με το κινητό της κοπέλας. Η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής κάνει έρευνες και περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας στην οποία υποβλήθηκε η 27χρονη για να διαπιστωθεί αν όντως έπεσε θύμα βιασμού!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις