Έγκλημα

“Το παιδί μας σήμερα θα ζούσε…” – Ο πατέρας της 16χρονης Στέλλας σχολιάζει την απόφαση του δικαστηρίου

Με ικανοποίηση άκουσε η οικογένεια της Στέλλας την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων, που έκρινε ενόχους και τους τρεις κατηγορούμενους για τον χαμό της κόρης τους το 2011.

Ωστόσο, όπως είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας “η απόφαση του δικαστηρίου όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται μας πικραίνει γιατί μας διαβεβαίωσε το δικαστήριο σήμερα ότι αν κάποιοι άνθρωποι δεν είχαν αυτά τα κτηνώδη ένστικτα στο μυαλό τους και αν κάποιοι έκαναν σωστά τη δουλειά τους, το παιδί μας σήμερα θα ζούσε.”

Θυμίζουμε ότι σε επτά χρόνια φυλακή καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων ο 27χρονος για τον βιασμό της 16χρονης Στέλλας σε κατάσταση μέθης.
Μαζί του, σε 2,5 χρόνια φυλακή με αναστολή καταδικάστηκαν οι ειδικευόμενοι γιατροί του νοσοκομείου Ρεθύμνου, για το
θάνατο του κοριτσιού, το Πάσχα του ’11.

Το 16χρονο κορίτσι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μεθυσμένη. Οι δυο ειδικευόμενοι γιατροί κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια δια παραλείψεως. Διαβάστε περισσότερα εδώ για την απόφαση του δικαστηρίου

Πηγή: FlashNews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα