Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τον έπιασαν πριν κάνει delivery ναρκωτικών στη Γλυφάδα

Τον έπιασαν πριν κάνει delivery ναρκωτικών στη Γλυφάδα
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο 26χρονος Έλληνας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στη Γλυφάδα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για απείθεια.

Νωρίτερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν προσπαθήσει να ελέγξουν ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο συγκεκριμένος άνδρας, ωστόσο αυτός δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις τους και πάτησε γκάζι.

Στη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, έριξε από το παράθυρο του συνοδηγού χάρτινη σακούλα που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης και η οποία όμως μαζεύτηκε από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκε.

Μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε το επίμαχο αυτοκίνητο, που είχε εγκαταλείψει ο οδηγός του. Μετά από την άμεση κινητοποίηση και έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και χρηματικό ποσό. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.017 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 164 γραμμαρίων, τα χρηματικά ποσά των 1.215 ευρώ και 120 δολαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, κενές νάιλον συσκευασίες επιμερισμού και κινητά τηλέφωνα. 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις