Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τον στραγγάλισαν και τον πέταξαν σε ένα υπόγειο

Τον στραγγάλισαν και τον πέταξαν σε ένα υπόγειο

Στις 11 Ιουνίου του 2014 οι αστυνομικοι είχαν βρεί έναν άνδρα νεκρό σε ένα υπόγειο εγκατελελειμένου κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας. Το θύμα ήταν 31 ετών από την Βουλγαρία.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφονία του 31χρονου Βούλγαρου, που είε δολοφονηθεί στις 9 Ιουνίου του 2014. Δράστες είναι τρεις ομοεθνείς του, δύο άνδρες και μια γυναίκα. Από τη νεκροψία – νεκροτομή, είχε διαπιστωθεί ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από ασφυξία.

Δράστες είναι δύο άνδρες 51 και 53 ετών, καθώς και μια 54χρονη που, μετά την ανθρωποκτονία, διέφυγαν από την Ελλάδα και αναζητούνται. Οι δράστες, κατά το παρελθόν έχουν κατηγορηθεί και συλληφθεί για ληστεία, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ναρκωτικά, όπλα και μαστροπεία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση. Σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις