Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τον “τσάκωσαν” στο Ελευθέριος Βενιζέλος! Είχε καταπιεί σχεδόν μισό κιλό κοκαΐνη! [pic]

κοκαΐνη
Φωτογραφία από: ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ένας 41χρονος υπήκοος Ολλανδίας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια. Από τις Αρχές, κατασχέθηκε κοκαΐνη βάρους 430 γραμμαρίων.

Ο Ολλανδός υπήκοος είχε πάνω του κοκαΐνη και προσπαθούσε να την “περάσει” στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η σύλληψη έγινε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, 08.04.2018, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 41χρονος υπήκοος Ολλανδίας κατηγορείται για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 41χρονο. Ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από το Σάο Πάολο Βραζιλίας, μέσω Λισαβόνας Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος αλλοδαπός είχε καταπιεί 40 αυτοσχέδιες συσκευασίες μέσα στις οποίες είχε κρύψει την κοκαΐνη. Είχαν συνολικό βάρος 430 γραμμάρια και φυσικά κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε την φωτογραφία με την κοκαΐνη

κοκαΐνη

Φωτογραφία: Ελληνική Αστυνομία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις