Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τρεις συλλήψεις για υπόθεση μαστροπείας στο Ρέθυμνο

Τρεις συλλήψεις για υπόθεση μαστροπείας στο Ρέθυμνο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στο Ρέθυμνο και συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Σέρβος, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της μαστροπείας μιας και φέρονται να ωθούσαν στην πορνεία 35χρονη από τη Ρωσία, έναντι χρηματικού ποσού. Επίσης συνελήφθη η 35χρονη.

Η αξιολόγηση στοιχείων οδήγησε τις αρχές σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης όπου συνελήφθησαν ο 21 ετών Έλληνας και ο 54χρονος Σέρβος κατηγορούμενοι για το αδίκημα της μαστροπείας.

Οι αστυνομικοί προσποιούμενοι τους πελάτες διαπίστωσαν πως οι δύο άνδρες προήγαγαν στην πορνεία την 35χρονη σε θαμώνες καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος. Ένας αστυνομικός οδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 35χρονη.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών. Σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 35χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, και όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις