Παρασκευή, 31 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τρόμος για πασίγνωστο επιχειρηματία της Γλυφάδας! Ληστές μπήκαν στο σπίτι του, πήραν τη γυναίκα του και την οδήγησαν στο μαγαζί για τους δώσει χρήματα

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

– Απίστευτο θρίλερ τα ξημερώματα στη Γλυφάδα
– Οι ληστές πήραν όμηρο τη γυναίκα
– Την οδήγησαν στην επιχείρηση του συζύγου της
– Άρπαξαν τα χρήματα και την άφησαν ελεύθερη

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν την οικονομική επιφάνεια του επιχειρηματία ο οποίος διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά κρεοπωλεία της Γλυφάδας στην οδό Γούναρη.

Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του 50χρονου τα ξημερώματα. Κατάφεραν να διαρρήξουν την πόρτα και έπιασαν στον ύπνο τον άνδρα και την 47χρονη σύζυγό του.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον 50χρονο χρησιμοποιώντας μάλιστα ζώνες που βρήκαν στο σπίτι και άρχισαν να τον απειλούν για να του αποσπάσουν χρήματα.

Φωτογραφία αρχείου

Όταν είδαν ότι στο σπίτι δεν υπάρχουν πολλά χρήματα δεν δίστασαν να πάρουν όμηρο τη 47χρονη γυναίκα και να την αναγκάσουν να τους οδηγήσει στο κρεοπωλείο της οδού Γούναρη, στην Άνω Γλυφάδα.

Εκεί την ανάγκασαν να τους υποδείξει που βρίσκονται τα χρήματα. Τα άρπαξαν, αλλά δεν έσπευσαν να εξαφανιστούν. Αντιθέτως προτίμησαν να… βοηθήσουν τη γυναίκα! Την επέστρεψαν στο σπίτι και ύστερα χάθηκαν μέσα στη νύχτα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε