Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τρόμος στη Λεωφόρο Αθηνών! Ανατίναξαν ΑΤΜ τα ξημερώματα

ATM
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Πανικός τα ξημερώματα σε σούπερ μάρκετ επί της Λεωφόρου Αθηνών, μετά από ισχυρότατη έκρηξη, που στόχο είχε φυσικά το ATM τράπεζας!

Οι επιθέσεις στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών, τα γνωστά ATM, τείνουν να γίνουν καθημερινότητα. Δεκάδες είναι τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες κι ένα ακόμη ήρθε να προστεθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου, 06.01.2018.

Η απόπειρα διάρρηξης του ATM σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στη Λεωφόρο Αθηνών. Και ήταν μια απόπειρα… εκκωφαντική, αφού οι άγνωστοι δράστες προκάλεσα έκρηξη!

Ανατίναξαν το ATM αλλά έφυγαν… άρον – άρον. Γιατί;

Οι πληροφορίες του newsit.gr, αναφέρουν πως παρά την έκρηξη, δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα που είχε το ATM, το οποίο ήταν της Eurobank.

Προκάλεσα φυσικά σοβαρότατες ζημιές αλλά έφυγαν με… άδεια χέρια. Κι αυτό είναι που έκανε τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, να εξετάσουν σοβαρά το σενάριο ενός ενδεχόμενου τραυματισμού μέλους της ομάδας.

Αν κάποιος από τους δράστες τραυματίστηκε, εξηγείται το ότι έφυγαν χωρίς να πάρουν τα χρήματα. Για τον λόγο αυτό, οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες και σε νοσοκομεία.

Οι δράστες άφησαν πίσω τους δύο φιάλες με αέριο, πλαστικό σωλήνα, λάστιχα κι ένα λοστό.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις