Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρόμος στην Εκάλη! Αδίστακτοι κρατούσαν ομήρους οικογένεια πασίγνωστου επιχειρηματία

Τρόμος στην Εκάλη! Αδίστακτοι κρατούσαν ομήρους οικογένεια πασίγνωστου επιχειρηματία

Τρεις οπλοφόροι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν χθες τα ξημερώματα στην μονοκατοικία του επιχειρηματία και κράτησαν ομήρους τον επιχειρηματία, την σύζυγό του και τα δυο ενήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, τα ξημερώματα της Τετάρτης και συγκεκριμένα στις 05:20 τρεις κουκουλοφόροι παρέκαμψαν τα συστήματα ασφάλειας στην πολυτελή κατοικία του επιχειρηματία και εισήλθαν στο εσωτερικό.

Εκείνη την ώρα ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο τομέα των τροφίμων, κοιμόταν με την σύζυγο του στην κρεβατοκάμαρα τους και τα παιδιά τους στα δωμάτια τους.

Οι κακοποιοί ξύπνησαν αρχικά το ζευγάρι και το απείλησαν με πιστόλια, ενώ στην συνέχεια υποχρέωσαν την μητέρα να ξυπνήσει να παιδιά της και να κατέβουν όλοι στο σαλόνι της κατοικίας.

Εκεί οι ληστές ζήτησαν από το γνωστό επιχειρηματία να τους δείξει που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα, ενώ παράλληλα ζητούσαν επιτακτικά να τους πει που έχει κρυμμένο κάποιο χρηματοκιβώτιο.

Μπροστά στις απειλές, τόσο για την ζωή τη δική του και της συζύγου του και κυρίως για την ζωή των παιδιών του, ο επιχειρηματίας, αναγκάστηκε να υποδείξει στους τρεις ληστές που έχει το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και χρηματικό ποσό.

Οι κακοποιοί άρπαξαν τα χρήματα και τα κοσμήματα και εξαφανίστηκαν αφήνοντας δεμένους τα μέλη της οικογένειαςα στο σαλόνι τις μονοκατοικίας. Λίγη ώρα μετά λύθηκαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία πραγματοποίησε αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, που όμως απέβησαν άκαρπες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε