Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΒΙΝΤΕΟ: Η μεταφορά του Π. Βλαστού από το νοσοκομείο στις φυλακές

ΦΩΤΟ από το trikalaola.gr
ΦΩΤΟ από το trikalaola.gr

Εντός της ημέρας, αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων για να καταθέσει, ο πιλότος του ελικοπτέρου, με το οποίο επιχείρησε να αποδράσει από τις φυλακές Τρικάλων ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός, το απόγευμα της Κυριακής…

Με το χέρι του δεμένο και με ισχυρή αστυνομική δύναμη, ο Π. Βλαστός μεταφέρθηκε το μεσημέρι από το νοσοκομείο στις φυλακές.
Δείτε το βίντεο του trikalaola.gr

Όπως διαβάζουμε στο trikalavoice, η επιχείρηση έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα γύρω στις 12.45 μ.μ. όταν και ξαφνικά εκκενώθηκαν τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Τρικάλων. Είχε προηγηθεί εξονυχιστικός έλεγχος θαλάμων και σημείων του κτιρίου όπου θα μπορούσε να βρίσκεται κανείς.

ΦΩΤΟ από το trikalavoice

Λίγα λεπτά αργότερα έφτανε με κλούβα, προπομπό περιπολικά και άντρες της ομάδας ΔΙ.Α.Σ, της ομάδας “Ζ” και… οπισθοφυλακή, ο Παναγιώτης Βλαστός.
Εξετάστηκε από γιατρούς οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες του triklavoice.gr, επιβεβαίωσαν πως φέρει κατάγματα στο χέρι και στο σαγόνι. Σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης άντρες της ΟΠΚΕ ήταν ακροβολισμένοι στα μπαλκόνια και στις εισόδους του Νοσοκοείου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Π. Βλαστός έκανε αξονική τομογραφία, ακτινολογικό έλεγχο και τον εξέτασαν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων.
Ύστερα από περίπου μία ώρα, επέστρεψε στις φυλακές Τρικάλων, με τη συνοδεία πάνοπλων ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΦΩΤΟ από το trikalavoice

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 13:30 στήθηκε επίσης γιγαντιαία επιχείρηση επιστροφής στις Φυλακές Τρικάλων…

ΦΩΤΟ από το trikalavoice

Στο μεταξύ, μετά από πολύωρη κατάθεσή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του Βλαστού οδηγήθηκαν αργά χθες το βράδυ, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων, για να εξεταστούν από εισαγγελέα και ανακριτή. Πήραν 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο…

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι, σε περίπτωση που ο μηχανικός του ελικοπτέρου δεν λάβει εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου νοσηλεύεται, τότε εισαγγελέας και ανακριτής θα πάνε εκεί για να τον εξετάσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Spa, σκι και… χλιδάτη ζωή για τους συνεργούς του Βλαστού

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την απόπειρα απόδρασης Βλαστού

Αλήθειες και ψέμματα για την αποτυχημένη απόδραση του Βλαστού – Οι πληροφορίες μαϊμού με τις οποίες προσπάθησαν να παραπλανήσουν τις αρχές

Γυναίκες έτοιμες για όλα! Γιατί το ελικόπτερο τις κατέβασε στα Τέμπη! Θα βοηθούσαν τον Βλαστό να συνεχίσει την απόδρασή του οδικώς;

Φωτογραφίες και video ντοκουμέντο από την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο του Παναγιώτη Βλαστού

Οι γυναίκες της απόπειρας απόδρασης του Βλαστού – Γιατί μπήκαν στο ελικόπτερο

500 σφαίρες για τον Βλαστό – Νέο video ντοκουμέντο από την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε